• Henrik Haupt

Non +Ultra

Det her er et af de steder som jeg har drømt om at besøge i flere år.

Så det var med stor spænding i maven, at jeg en tidlig morgen i ly af mørket, gik den lange vej op af bjerget, for at se om døren stadig var åben.Jeg havde tjekket om jeg kunne komme ind aftenen før, for det er altid meget rart at vide hvad man kommer til, når man skal besøge de større steder.

Døren var stadig åben, og det var en fantastisk oplevelse at gå rundt i de smukke rum, og vente på at solen var stået op, så jeg kunne komme igang med at dokumentere stedet.

Stedet er svært at beskrive, men det er både alt for meget, og virkelig smukt på samme tid. Jeg er stor fan af at ville bruge så mange timer på, at bygge sig sådan et slot.

Når jeg idag nogle år efter mit besøg, kigger på billederne derfra, kan jeg ikke andet end blive vildt imponeret over det sted.
Idag er stedet som flere gange før under renovering, og det var også ved at være på tide. Hele den øverste etage var fugtig, på grund af et utæt tag, så det var kun et spørgsmål om tid før disse rum ville se en del anderledes ud.

Jeg håber at det denne gang lykkes af finde nok penge, til at dette slot får lov til at stå mange år endnu.Jeg har de fire billeder til salg fra dette smukke slot - to af dem kan du se her. klik på dem for at se og bestille.53 visninger

Overblik

Haupt Production

Kundeservice

Kontakt

Kirkebjerg Parkvej 12

DK-2605 Brøndby

Danmark

CVR: 38393243

E-mail: post@hauptproduction.dk

Tlf.: +45 31145511

© 2020 Haupt Production