• Henrik Haupt

Fotokunst til salg

Inspiration og ideer til din billedvæg


Jeg har fotograferet i mange år, men først de seneste år har jeg fundet den type billeder, jeg bedst kan lide at fotografere.

Jeg har på min webshop lavet en lille samling af de fotografier, som jeg syntes fungerer bedst til printet fotokunst.


Fotografierne bliver printet på eksklusive materialer, og kommer i et oplag på ikke mere end 30 stk.

De færdige indrammet billeder bliver nummereret og får signatur, så du er sikker på du ved hvilket limited edition værk du har hængende.


Jeg elsker materialer af høj kvalitet, og derfor bliver mine fotografier kun printet, på udvalgte materialer. Materialerne er nøje udvalgt, for hvert enkelt materiale har deres egen egenskab, og giver fotografierne forskellige udseender.

Fælles for dem alle er at de hver især tilføjer noget til fotografiet, og giver en bedre oplevelse for beskueren.

Jeg har ikke noget mod andre typer af materialer, og vil altid gerne prøve nye ting af. Men i min søgen, på det bedste, er jeg kommet forbi mange forskellige materialer, som på den ene eller anden måde, ikke har vist sig gode nok.

Vælg materiale med omhu


Hvor AluDibond print giver et lidt afdæmpet udseende til fotografiet, er UltraClear det stik modsatte, for her fremtræder alle farver utrolig klart bag glasset.

AluDibond er fuldstændig refleksfrit, men da UltraClear er bag glas i ramme, kan en smule refleksion ikke undgås.

Refleksionen bliver dog minimeret, da printet bliver limet direkte på diamantglas, med en lim der er specielt designet til formålet. Glasset er jernfrit, så du undgår den grønne farve der er i almindeligt glas.


Plakat print laver jeg også, de er i et lidt andet størrelsesformat, her er størrelsen altid 50x40 cm.

Det er kun et udvalg af mine fotografier der bliver printet som plakat, da det ikke er alle billederne der fungerer i det smallere format.

Fotokunst med fokus på detaljerne


Jeg mener at fotokunst skal præsenteres på bedst mulig måde, og udførslen skal være perfekt. Jeg har derfor testet flere printhuse, og fundet dem der kan levere den højeste kvalitet, og som kæler for detaljerne.


Resultatet er, uanset på hvilket materiale du ønsker at få printet, at du får fotokunst som holder resten af livet, og ikke vil falme, eller blive kedeligt.


Derfor underskriver og nummererer jeg mine fotografier, og de bliver printet i et oplag på maks. 30 stk. Det giver en rigtig god mulighed, for at få unik fotokunst, som du ikke ser mange andre steder.


Et sted der i særdeleshed egner sig, som motiv til fotokunst, er det gamle København.

Jeg elsker at tage på opdagelse i byen efter mørkets frembrud, og finde flotte motiver.

Du kan se 3 smukke steder fra København her: Fotokunst fra 3 steder i København du kender