Handelsbetingelser

Vær opmærksom på, at din 14 dages fortrydelsesret ikke gælder ved kundetilpassede produkter, som de fleste af produkterne ved Haupt Production er. 

Men da vi ikke er i tvivl om produktets høje kvalitet, vil vi gå langt for at imødegå dine ønsker. Se punktet: ”Fortrydelsesret” i dette dokument.

Se forbrugeraftaleloven § 18, stk. 4.

 

Oplysninger om hauptproduction.dk:

 

Haupt Production

Kirkebjerg Parkvej 12

DK-2605 Brøndby

Danmark

Telefon: +45 31 14 55 11

E-mail: post@hauptproduction.dk

 

CVR-nr.: 38393243

 

Bank: Arbejdernes Landsbank 

Reg.: 5326

Kontonr.: 250749

 

Når du afgiver bestilling, accepterer du de generelle nedenstående handelsbetingelser gældende for hauptproduction.com

 

Bestilling:

Alle priser vises i DKK, og er inklusiv moms. Prisen for fragt vises, når du går til kassen.

 

Betaling:

Du har følgende 2 muligheder for betaling:

  1. Betalingskort

  2. Bankoverførsel: (OBS! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen) Efter bestilling sender vi en e-mail med bankoplysninger til dig. Varen sættes i produktion når betalingen er registreret.

Ved kundetilpassede produkter, trækkes beløbet, når produktionen startes.

Behandling af personoplysninger:

Når du foretager et køb, registrerer vi dine personoplysninger i vores system.

Vi passer naturligvis på dine oplysninger, og behandler dem i overensstemmelse med reglerne i Persondataforordningen/Databeskyttelsesloven. 

 

Levering:

Den normale leveringstid for kundetilpassede produkter er ca. 14 dage.

 

Ønskes levering til udlandet, vil der blive opkrævet en ekstra leveringspris, svarende til den øgede forsendelsesudgift for Haupt Production. Du vil altid blive oplyst denne pris inden vi starter produktionen af det bestilte produkt, og du har selvfølgelig mulighed for at lade handlen gå tilbage, hvis du på baggrund af forsendelsesprisen ikke ønsker, at gennemfører ordren. 

 

Forsinkelser:

Indtræffer forsinkelser, er bestilleren kun berettiget til at ophæve aftalen, såfremt han samtidig med aftalens indgåelse har præciseret betydningen af, at levering sker på nøjagtig bestemt tid, og at bestilleren af Haupt Production har fået tilkendegivelse om at dette kan overholdes.

 

Transportskade:

Undersøg straks ved modtagelsen om emballagen har synlige skader. Hvis varen er transportskadet, kvittér da IKKE for modtagelsen. Fragtmanden skal tage pakken med retur, og du bedes herefter kontakte os omkring dette. Hvis du først opdager skaden på varen efter kvittering, skal du straks henvende dig til os med dokumentation for skaden. Herunder skaden på både produktet og emballagen. Sørg altid for at gemme emballagen til sagen er afgjort.

 

Fortrydelsesret:

Alle produkter der bliver specialfremstillet, er der lovmæssigt fortrydelsesret på indtil produktionen påbegyndes.

 

Forbrugeraftaleloven §18, Stk. 4.

Såfremt aftalen vedrører fjernsalg af en ikke finansiel tjenesteydelse eller en vare, som skal fremstilles eller tilpasses efter forbrugerens individuelle behov, gælder fortrydelsesretten kun, indtil udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen begynder, når forbrugeren forinden har givet sit samtykke til, at den erhvervsdrivende kunne begynde udførelsen m.v. inden fortrydelsesfristens udløb. Denne begrænsning i fortrydelsesretten gælder dog ikke, hvis den pågældende aftale vedrører løbende levering og er indgået under eller i forbindelse med den erhvervsdrivendes telefoniske henvendelse til forbrugeren uden dennes forudgående anmodning. 

 

Reklamation:

Efter købeloven gives der reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået i op til 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtigt brug af produktet, eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter, at du har konstateret manglen. Du kan som forbruger kræve omlevering af varen, såfremt reklamationen er berettiget, og omleveringen ikke medfører urimelige omkostninger for Haupt Production, eller på anden måde er umulig. 

 

Indlevering af eget motiv:

Hvis du ønsker, at få produceret et motiv leveret af dig, er det dit eget ansvar, at have den nødvendige tilladelse til reproduktion af det leverede materiale. Haupt Production har intet ansvar for manglende hjemmel til reproduktion, mangfoldiggørelse eller udgivelser af skrift, tegninger, mønstre, illustrationer, tekster, varemærker, andre forretningskendetegn og øvrigt vareudstyr herunder formgivning eller andet, der kan være underkastet tredjemands rettigheder.

  •         Haupt Production forbeholder sig retten til ikke, at producere dine motiver såfremt Haupt Production er i tvivl, om det strider mod lovgivning.

  •         Haupt Production forbeholder sig retten til ikke at producere dine egne motiver såfremt, det af Haupt Production vurderes, til at være i for dårlig kvalitet.

  •         Indleveret materiale vil ikke blive set af andre end medarbejdere hos Haupt Production og underleverandører, uden dit samtykke.

 

Ophavsret:

Indholdet af denne hjemmeside er ophavsretslig beskyttet, og tilhører Haupt Production. Hele eller dele af billeder på hjemmesiden må ikke bruges uden Haupt Production’s tilladelse. 

 

Billeder leveret af Haupt Production må ikke reproduceres, og må ikke bruges i reklamesammenhæng uden Haupt Production’s tilladelse.