Cookie- og Privatlivspolitik

Når du besøger Hauptproduction.dk indsamler vi information om alle besøg på hjemmesiden. Disse informationer bruger vi til at forbedre din brugeroplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Hauptproduction.dk og til at understøtte vores markedsføring.

Her kan du læse om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvordan du kontakter os vedr. cookies og privatlivspolitik.

Indsamlingen af personlige kundeinformationer på Hauptproduction.dk sker inden for rammerne af eksisterende lovgivning og EUs generelle forordning om databeskyttelse (GDPR).

Hauptproduction.dk registrerer automatisk IP-adresse samt data vedrørende dine bevægelser mellem forskellige sider og tjenester på websiden. Hvis du logger ind registrerer vi også dette, så vi kan gøre det nemmere for dig næste gang.

Vi bruger i den forbindelse forskellige analyseværktøjer, såsom Google Analytics og Hotjar, der bistår os med at indsamle statistiske oplysninger om brugen af Hauptproduction.dk og gøre det til en bedre oplevelse for dig. Når du handler hos Hauptproduction.dk er det vores samarbejdspartner Stripe Inc. som behandler dine oplysninger.

 

Hauptproduction.dk indsamler informationer fra brugere fra to kilder:

  • Fra cookies når du besøger vores websites, f.eks. IP-adresse, land, viste sider, viste kategorier, viste mærker, interaktion/klik og søgninger.

  • Fra køb som indsamles af Stripe.inc, f.eks. demografiske data, e-mailadresse, betalingsinformationer, elementer, ordrebeløb, og hyppighed. Inkluderet er afsendelse af transaktions-e-mails, f.eks. ordrebekræftelse, forsendelsesbekræftelse og refusionsbekræftelse.

 

Formålet med indsamling af informationerne tjener forskellige områder:​

  • Markedsføring. At vise inspiration, produkttilbud/services og personlige anbefalinger via web, e-mail og via tredjepartsmarkedsføring.

  • Kundeoplevelse. For at forbedre kundeoplevelsen ved interaktion med Haupt Production, som f.eks. personliggørelse af din oplevelse på Hauptproduction.dk, udvikling af nye funktioner, services og produkter. Dette omfatter også at administrere, beskytte, drive og vedligeholde vores websites, systemadministration og sikkerhed og give samtykke til aggregerede statistikker om brug af sitet, køb og til at forbedre forståelsen af vores kundes præferencer.

  • Bedrageri og risiko. For at forhindre bedrageri og udføre risikovurdering.

  • Lovgivning. For at overholde gældende lovgivning.

 

Profilering
Haupt Production danner individuelle kundeprofiler baseret på indsamlede data om dig på tværs af alle datakilder/kategorier, f.eks. browsingadfærd sammen med dine køb. Vi kombinerer og analyserer disse data med det formål at forbedre din oplevelse på Hauptproduction.dk og til at skræddersy personlige tilbud og services samt til at definere kommunikation hyppigheden.

Tidsrum for dataopbevaring
Vi opbevarer dine personlige oplysninger i den periode, som er nødvendig til opfyldelse af de formål, der er skitseret i disse Salgs- og leveringsbetingelser, medmindre en længere opbevaringsperiode er påkrævet eller tilladt iht. lovgivningen af juridiske, skattemæssige eller regulatoriske årsager eller andre lovlige virksomhedsformål.

Formål

Tidsrum

Markedsføringsformål for Haupt Production

3 år efter din seneste aktivitet, f.eks. køb, kommunikationsaktivitet eller besøg på vores websites.

Hvis du har givet din tilladelse til markedsføring (e-mail, SMS, telefon mv.), og så længe vi har din tilladelse.

Ordrehistorik samt forpligtelser til opfyldelse af ordrer på Hauptproduction.dk

7 år eller så længe vi er forpligtet til for at overholde de fornødne juridiske krav.

Hvad er en cookie?


Når du besøger Hauptproduction.dk, lagres der cookies på din computer. En cookie er en lille tekstfil, der lagres gemmes i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personfølsomme oplysninger gemt i vores cookies.

 

Stort set alle websites anvender cookies. De ligger på din egen computer som en hjælp til dig selv, der hjælper med at analysere, hvordan hjemmesiden benyttes, for at brugeroplevelsen kan blive forbedret. I flere tilfælde kan cookies være nødvendige for at kunne levere en bestemt service på hjemmesiden.

Informationerne i dine cookies sendes mellem din browser og en webserver og indeholder bl.a. information om brugerindstillinger, login og hvordan hjemmesiden benyttes.

 

Hvad bruges cookies til på Hauptproduction.dk?

 

Browsing
Når du besøger Hauptproduction.dk, indsamler vi informationer om alle besøg på vores website. Vi anvender disse informationer til at forbedre din brugeroplevelse, evaluere brugen af individuelle elementer på Hauptproduction.dk og til at understøtte vores markedsføring.

 

Automatisk login
Baseret på forskellige parametre, som f.eks. IP-adressen, enheden og cookies, registrerer Hauptproduction.dk automatisk, hvem du er, når du flytter mellem forskellige sider og services på websitet. Dette betyder, at hvis du er logget ind på vores website, så bliver du automatisk logget ind, næste gang du besøger Hauptproduction.dk fra den samme enhed. Det samme automatiske login forekommer, hvis du klikker i en e-mail fra Hauptproduction.dk.

 

Analytisk værktøj
Vi anvender forskellige analytiske værktøjer, som f.eks. Google Analytics og Hotjar, der hjælper os med at indsamle statistikker om brugen af Hauptproduction.dk til at give dig en bedre oplevelse.

For at fastlægge, hvem der besøger vores websites, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker. Nedenfor kan du se de formål, som cookies anvendes til på Hauptproduction.dk.

Tredjeparts cookies
Hauptproduction.dk bruger en række tredjeparts services på vores sider. Disse services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise tredjeparts cookies i din browser ved at følge dette link:  https://www.youronlinechoices.com/den/dine-valg.

 

Blandt andet bruges tredjeparts cookies til at lave statistik på dine besøg på Hauptproduction.dk, her bruger vi cookien til fx at vide, hvilke sider du besøger, og hvor lang tid du er på dem. Her bruger vi systemet Google Analytics der er leveret af Google.

Markedsføring/re-targeting
Hauptproduction.dk arbejder også sammen med virksomheder for at forbedre vores onlineannoncering for at sikre, at du kun får vist relevante annoncer. I denne forbindelse anvender vi følgende leverandører: Facebook, DoubleClick, Criteo, Sociomantic, Adform, Youtube, Instagram og Google. Hvis du ønsker at blive udelukket fra denne type af annoncer, kan du fjerne din cookie.

Hauptproduction.dk indeholder tredjeparts komponenter som fx "Facebook Anbefal", "Facebook synes godt om" eller "Google+". Disse tredjeparts komponenter bevirker, at indehaveren af tredjeparts komponenten, som for eksempel Facebook eller Google, modtager tekniske data om din browser, IP-adresse, og hvilke sider du besøger på Hauptproduction.dk og tilsvarende. Den behandling, som indehaveren af tredjeparts komponenten foretager, ligger uden for vores kontrol og er udelukkende et forhold mellem dig og indehaveren af tredjeparts komponenten.

Hauptproduction.dk benytter disse komponenter til, at linke direkte til vores sociale medie sider og derved sikre en nem navigation for dig som kunde.

 

Funktionalitet
På Hauptproduction.dk sættes en række tekniske cookies, der er nødvendige for at håndtere funktionaliteten flere steder på Hauptproduction.dk. Det drejer sig om cookies, der lagres, når du logger ind på Hauptproduction.dk. Herudover lagres der cookies, for at holde styr på indholdet af din indkøbskurv, dine favoritter m.v.

 

Hvordan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du enten blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer eller modtage en advarsel, før der gemmes cookies.

Vi anbefaler, at du læser hele vores cookiepolitik grundigt før du overvejer, at foretage ændringer i dine cookie indstillinger på computeren samt ydermere læser om cookies på andre websites.

 

En ændring af cookie indstillinger kan medføre en forringet brugeroplevelse når du besøger vores og andre websider.

 

Du skal være opmærksom på, at hvis du ikke accepterer cookies, kan der være funktionalitet på Hauptproduction.dk, som ikke virker.

 

Firefox
For at slette cookies skal du gå ind i Funktioner -> Indstillinger -> Privatliv -> fjerne individuelle cookies eller rydde din historik.

For at blokere cookies skal du gå ind i Funktioner -> Indstillinger -> Privatliv -> i rullemenuen under historik vælge “bruge tilpassede indstillinger for historik” -> sætte flueben i “Brug altid privat Browsing-tilstand” og fjern fluebenet i “Accepter cookies fra sider”.

 

Internet Explorer
For at slette cookies skal du gå ind i Funktioner -> Internetindstillinger -> Fanen Generelt -> Tryk på knappen Slet -> Cookies-> Slet.

For at blokere cookies skal du gå ind i Funktioner -> Internetindstillinger -> Beskyttelse af personlige oplysninger -> Tag slideren og ryk den i top. Så blokkerer du for alle cookies. -> Klik OK.

 

Google Chrome
For at slette cookies skal du i trykke på værktøjsknappen -> Værktøjer -> Slet browsingdata -> Slet cookies og andre webstedsdata -> Ryd browsingdata.

For at blokere cookies skal du trykke på værktøjsknappen -> Indstillinger -> Vis avancerede indstillinger -> Indstillinger for indhold -> Klik på “Bloker altid websites for at lagre data” og sæt flueben i “Bloker tredjepartscookies og websitedata” -> Ok

 

Safari
For at slette cookies skal du i trykke på værktøjsknappen -> Indstillinger -> Sikkerhed -> Tryk på knappen “Vis cookies”. Her kan du enten slette cookies fra et enkelt domæne eller fjerne alle cookies.

For at blokere cookies skal du trykke på værktøjsknappen -> Indstillinger -> Sikkerhed -> Under “Accepter cookies” skal du vælge “aldrig”.

 

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse på: post@hauptproduction.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold Persondataloven.

 

Som kunde har du ret til adgang til dine indsamlede datakategorier (artikel 15, 16 og 17), og du kan gøre indsigelse mod registreringen i henhold til de relevante regler i EUs generelle forordning om databeskyttelse (GDPR). Ved relevant henvendelse vil vi opdatere, ændre eller fjerne personlige informationer, som vi kontrollerer, med forbehold mod overtrædelse af nogen lovgivning.

 

Vi kan afslå anmodninger, der uden grund gentages, kræver uforholdsmæssig stor teknisk indgriben (f.eks. udvikling af nyt system eller i væsentlig grad ændring af eksisterende processer), påvirker andre enkeltpersoners personlige data, eller anmodninger der er ekstremt upraktiske (f.eks. informationer fra backupsystemer). Alle forespørgsler vedr. dette skal rettes direkte til kundeservice via e-mail post@hauptproduction.dk.

 

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på servere med høj sikkerhed, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

 

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

 

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klagen indgives til Datatilsynet.

 

Du kan kontakte Haupt Production via:
E-mail: post@hauptproduction.dk
Pr. telefon: +45 3114551

 

Eller pr. brev til:
Haupt Production
Att: Henrik Haupt
Kirkebjerg Parkvej  12
DK-2605 Brøndby
Danmark

Overblik

Haupt Production

Kundeservice

Her kan du betale med

Kontakt

Kirkebjerg Parkvej 12

DK-2605 Brøndby

Danmark

CVR: 38393243

E-mail: post@hauptproduction.dk

Tlf.: +45 31145511

© 2019 Haupt Production